Markkinointiaamiaisella tupa täynnä väkeä

Pinnalla | Digitaalinen markkinointi kiinnostaa vahvasti alueemme markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia.

Markkinointiaamiaisella. Kuva: Sampo Kokkonen.

Syksyn Suunta-lehden ilmestymisen aikoihin teolliseen myyntiin keskittyvä SAIMIA B2B Sales ’n’ Marketing School on juuri käynnistynyt jo kolmatta kertaa.

B2B-myynnin ja markkinoinnin koulutus on osa ESR-rahoitteista PRIMA – Osaamisella kasvua ja kilpailukykyä eteläkarjalaiseen teollisuuteen -hanketta. Hankkeen tavoitteena on lisätä eteläkarjalaisten yritysten kilpailukykyä kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla niin, että osaamisen lisääminen vastaa yrityksissä tunnistettuihin tarpeisiin

Ennen tätä juuri alkanutta ja kevääseen 2020 saakka kestävää koulutuskokonaisuutta järjestettiin Lappeenrannan Kasinolla 2.10. aamiaistapahtuma otsikolla 3 askelta moderniin B2B-markkinointiin.

Aamiainen oli suunnattu alueemme teollisen myynnin kentällä toimiville henkilöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Asiantuntijapuheenvuoron digitaalisesta markkinoinnista ja brändin hallinnasta B2B-markkinoilla piti Saimaan ammattikorkeakoulun lehtori Sami Lanu. Varsinaisen luento-osuuden sekä aamiaisbuffetin lisäksi tapahtumassa oli varattu aikaa verkostoitumiseen sekä ajatusten vaihtoon.

B2B Sales ’n’ Marketing Schoolin aiempien toteutusten aikana olemme huomanneet kasvavaa kiinnostusta digitaaliseen B2B-markkinointiin, ja olikin erittäin mielenkiintoista seurata, minkälaisen vastaanoton tapahtumamme saa.

Näin jälkikäteen voidaan todeta, että tapahtumalle oli selvästi tarvetta ja kokonaisuudessaan aamiaisemme onnistui erittäin hyvin. Paikalle oli saatu tupa täyteen väkeä ja yleisestä puheensorinan sekä saadun palautteen perusteella myös verkostoituminen ja ajatusten törmäyttäminen onnistuivat hyvin.

Myös palautekyselymme tulokset kertoivat samaa, sillä 100 % kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että osallistuisivat tai osallistuisivat melko varmasti jatkossakin vastaavanlaisiin Saimaan ammattikorkeakoulun järjestämiin tapahtumiin.

Saamamme palautteen pohjalta jatkotapahtumia on jo suunnitteilla. Valitettavasti tämän artikkelin kirjoitushetkellä ei ole vielä mitään valmista julkaistavaksi, mutta pyrkimyksenä on toteuttaa seminaareja jatkossakin.

Mikäli aihe kiinnostaa, suosittelen ottamaan seurantaan hankkeen nettisivut https://www.saimia.fi/prima/ sekä Linkedin-sivun https://www.linkedin.com/company/saimiaprima/. Uusista koulutuksista, tapahtumista sekä seminaareista saat nopeimmin tiedon em. lähteistä.

Sampo Kokkonen
Lehtori, tiimivalmentaja
Saimaan ammattikorkeakoulu

Kategoria(t): Talous ja työelämä Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.