Digitaaliselle markkinointiosaamiselle koetaan tarvetta

Pinnalla | Ajankohtainen sisältö vetää osallistujia kampuksen tapahtumiin.

Järjestimme tammikuussa koko päivän kestävän “Moderni BtoB-markkinointi” -seminaarin Skinnarilan kampuksella Lappeenrannassa ja saimme 100-paikkaisen salin lähes täyteen osallistujia. Tämä seminaari oli osa ESR-rahoitteista ”PRIMA- Osaamisella kasvua ja kilpailukykyä eteläkarjalaiseen teollisuuteen” -hanketta. Hankkeen tavoitteena on lisätä eteläkarjalaisten yritysten kilpailukykyä kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla niin, että osaamisen lisääminen vastaa yrityksissä tunnistettuihin tarpeisiin.

Moderni BtoB-markkinointi –seminaari veti salin täyteen Skinnarilassa. Kuva: Sampo Kokkonen

Seminaarin puhujana oli LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden lehtori ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Sami Lanu. Seminaari käsitteli mm. digitaalista markkinointia,  sisältömarkkinointia, Linkediniä sekä liidien arvottamista. Sami sai yleisön erittäin hyvin mukaansa runsailla ja aidoilla elävän elämän esimerkeillä useilta eri toimialoilta.

Koska olimme saaneet ison joukon vieraita kampukselle, päätimme esitellä ammattikorkeakoulun monipuolista osaamista laajemmallakin skaalalla. Järjestimme osallistujille yllätyslounaan yhdessä lehtorien Jukka Moilasen ja Ann-Mari Karvisen sekä heidän 1. vuosikurssin restonomiopiskelijoiden kanssa. LAB ammattikorkeakoulun GastroBar Saimaa toimi erittäin hyvin osallistujien yhteisenä lounas- ja verkostoitumispaikkana. Sanomattakin lienee selvää, että lounas oli erittäin hyvää sekä tykättyä ja tästä saatiin erittäin hyvää palautetta.

Saimme osallistujilta kiitosta koko tapahtumasta ja samalla saimme tuotua talon monipuolista osaamista esille suurelle joukolle lähialueen yritysedustajia. Päivän onnistumisestakin kielii mm. se, että 96% osallistujista aikoo jatkossa osallistua varmasti tai melko varmasti vastaavan kaltaisiin koulutustilaisuuksiin. Näin jälkiviisaana uskallan myös väittää, että kampus ei ole liian kaukana keskustasta, vaan sisällöllisesti hyvä tapahtuma tuo osallistujia yhtä lailla Skinnarilan ”perukoille” kuin ydinkeskustaankin.

 

Sampo Kokkonen
Lehtori ja tiimivalmentaja
LAB-ammattikorkeakoulu

Kategoria(t): Talous ja työelämä Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.